OM DKT


DK Tolkning er ejet af Dorthe Kjær, cand.ling.merc. og European Masters in Conference Interpreting fra CBS og selvstændig oversætter, tekster og simultantolk siden 2006.


DKT leverer simultantolkning til store danske virksomheder, internationale konferencer, folketingshøringer, generalforsamlinger, udvalgsmøder og meget andet.


Selv arbejder jeg desuden freelance som simultantolk for Europa-Parlamentet, Rådet, Kommissionen og EU-domstolen. Og så er jeg medlem af AIIC, den internationale sammenslutning af konferencetolke, der har stillet høje krav til kvalitet, erfaring og etik

i tolkning siden 1953. Det er din garanti for kvalitetstolkning.

Hver gang.

DET SIGER VORES KUNDER


“Mange tak for super god service og for at finde to så dygtige tolke til os - og så på så kort tid. Der har været en del benspænd på denne opgave, men jeg har følt mig helt tryg og du har sammen med dine tolke løst problemet uden jeg skulle bruge energi på det - det var meget værdsat.


- Miljøministeriet


Tusind tak! Det var så trygt og godt med jer ved roret, og alle var meget tilfredse. Jeg vender helt sikkert tilbage, hvis vi får brug for tolkning i fremtiden.”


- Steinerskolerne


“Dejligt at få en tolk, der er positiv, dygtig og er kendt med vores teknik, så der er ro på, når vi starter”


- Novo Nordisk